Meistä

Tarinamme

Johanna ja Noora ovat lapsuudenystäviä, joita yhdisti halu luoda täysin uudenlainen ja energinen isännöintiyritys. Kun Tiina ja Hanna lähtivät mukaan yritykseemme, palaset loksahtivat täydellisesti kohdalleen. Huomasimme nopeasti, että meitä yhdistävät samat näkemykset ja arvot sekä halu rakentaa yritys, jossa yhdistyy vahva ammattitaito ja kokemus alalta sekä uudenlainen; avoin ja aktiivinen lähestymistapa isännöintiin, laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamiseen sekä kannustavaan ja motivoivaan työympäristöön.

Arvot ja asenne

Välittävä

Oli kyse asiakaskohtaamisesta, talon kunnossapitämisestä tai työntekijöistämme, Me emännät kuuntelemme, hoidamme ja välitämme täydellä sydämellä ja vahvalla asiantuntijuudella. Asunto on usein omistajansa elämän isoin sijoitus, me välitämme ja huolehdimme siitä kuin omastamme.

Lempeä

Palvelemme jokaista asiakasta lempeästi ja emäntämäisellä jämäkkyydellä. Meille jokainen kohtaaminen on arvokas, oli kyse asukkaan ongelmatilanteesta tai vanhan talon korjaustarpeesta, lähestymme asioita emäntämäisen lempeästi ja jämäkästi,

Avoin

Meillä on laaja kuva asuntoosakeyhtiöistä, asunto- ja vuokramarkkinoista, rakennus- ja remontointialasta. Jaamme tietoamme asiakkaidemme päätöksen teon tueksi ja kerromme avoimesti näkökulmamme. Kerromme avoimesti myös toimintavoistamme ja arvostamme avointa työkulttuuria, jossa on tilaa erilaisille ihmisille ja mielipiteille. Olemme aina avoimia uusille haasteille!

Aktiivinen

Olemme aktiivisesti yhteydessä asukkaisiin, osakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja kouluttaudumme jatkuvasti kehittyvän ja muuttuvan maailman mukana. Aktiivisuus on meille emännille emännäntapa! Pyrimme levittämään tätä positiivista emännäntapaa myös asiakkaillemme!

Emännät hallitus

Tiina Pesonen

Osakas, hallituksen jäsen,
Pääemäntä, auktorisoitu isännöitsijä (AIT)

Olen Pesosen Tiina ja teen työtä mistä oikeasti tykkään. Vuosien kokemus isännöinnistä on kasvattanut minusta ihmisenä tiukan ja napakan, joka välittää sekä lupaa vain sen minkä oikeasti pystyy pitämään. Työkavereiden keskuudessa minusta sanottua; ”ahkera ja iloinen” ja ”Tiina on sen jo tehnyt”.

Isännöitsijänä olen toiminut yli 15 vuotta, jolloin olen päässyt tekemään paljon erilaisia korjaushankkeita sekä nähnyt erilaisia taloyhtiöitä erilaisine haasteineen. Kokemusta kiinteistöalan erilaisista tehtävistä minulla on yli 20 vuoden ajalta.

Avoimella keskustelulla asiat hoituu kun yhdessä tehdään!

Johanna Oudi

Toimitusjohtaja,
isännöitsijä, analyytikko, ekonomisti (VTM)

Moikka, olen Johanna,

Olen yrityksen toinen perustaja ja koulutukseltani ekonomisti. Olen aiemmin työskennellyt mm. verotuksen parissa sekä viimeisimpänä analyytikon roolissa isossa suomalaisessa yrityksessä.

Olen isännöintialalla uusi, mutta sitäkin innostuneempi! Ala on vaativa, monipuolinen, hektinen ja ennen kaikkea inspiroiva! Toimin Emännissä Tiinan emäntäparina ja opiskelen isännöintialan ammattitutkintoa. Lisäksi vastuullani yrityksessämme on data ja analytiikka sekä alan ja taloustilanteen markkinaseuranta ekonomistin roolissa.

Noora Fagerström

Hallituksen puheenjohtaja (Tradenomi)

Nimeni on Noora ja minut tunnetaan iloisena, positiivisena, energisenä ja aikaansaavana tekijänä. Olen perustanut Jungle Juice Barin vuonna 2010 ollessani 24-vuotias. Tavoitteenani oli saada ihmiset voimaan paremmin tarjoamalla ravitsevaa välipalaa, kun ovat liikenteessä. Koulutukseltani olen tradenomi.

Olen Emäntien yksi perustajista ja ideaa on jalostettu pitkään. Mielestäni isännöintiala kaipaa energiaa ja palvelua! Olen useamman vuoden ajan kartuttanut kokemusta hallitustyöskentelystä eri yritysten ja yhdistysten hallituksissa joko jäsenenä tai puheenjohtajana. Emännissä roolini on hallituksen neuvonantaja, sillä minulla on vahva näkemys siitä mihin suuntaan isännöintialaa tulisi kehittää.

Minulle on erittäin tärkeää, että työyhteisö voi hyvin ja asiakkaat ovat oikeasti tyytyväisiä. Laadukas sekä ammattitaitoinen asiakaspalvelu on minulle sydämen asia.

Hanna Saarinen

Osakas, hallituksen jäsen, isännöitsijä, IntBBA

Hei! Olen Hanna, ja minut tunnetaan positiivisena, energisenä ja hihat käärivänä – tekijänä.

Olen Emäntien osakas  ja isännöitsijä, ja valmistunut aikoinaan Tallinnan kauppakorkeakoulusta.  Olen toiminut yli 20vuotta liiketoiminnan, tuotehallinnan sekä markkinoinnin eri rooleissa kansainväisissä yrityksissä ja organisaatioissa.  Minulla on vahva näkemys hyvästä asiakaspalvelusta sekä dataan nojaavasta päätösten teosta, sekä siitä mihin suuntaan isännöintialaa tulisi kehittää.

Mielestäni isännöintiala kaipaa uusia raikkaita näkemyksiä, sekä parempaa asiakaspalvelua – ja tästä syystä Emännät Isännöinti on perustettu – tarjoamaan laadukasta, asiantuntevaa ja avointa asiakaspalvelua, taloyhtiöille ja niiden osakkaille sekä asukkaille Emännäntavalla <3 

Positiivisuus ja aktiivisuus on emännäntapa!