Vaihda isännöintiä vaivattomasti kanssamme

Kun taloyhtiönne päättää vaihtaa isännöintikumppania, prosessi alkaa hallituksen päätöksellä kilpailuttaa nykyinen isännöintipalvelu. Tämän päätöksen hallitus voi tehdä helposti sähköpostitse, joten se on vaivatonta ja nopeaa. Sen jälkeen joku hallituksesta aloittaa toimijoiden tutkimisen ja pyytää tarjouspyyntöjä mielenkiintoisilta kumppanivaihtoehdoilta. Emäntien suositus on pyytää 2-4 tarjousta mielellään hieman erilaisilta toimijoilta, jolloin toimijoiden vahvuuksien ja heikkouksien vertailu on mahdollista. Tarjottua hintaa ei kannata tuijottaa liikaa, sillä isännöinnin asiantuntijuuden taso ja erityisesti isännöinnin kokonaiskustannukset ratkaisevat loppujen lopuksi pelin. Suosittelemme ryhtymään kilpailutusprosessiin rohkeasti!

Ota rohkeasti yhteyttä

Jos harkitsette isännöinnin vaihtoa, Emännät Isännöinti on täällä auttamassa niin kilpailutuksessa kuin vaihdossa Emäntiin. Me opastamme teitä mielellämme koko prosessin ajan ja varmistamme, että kaikki sujuu mutkattomasti. 

Kilpailutusprosessi

Tarjouksen pyytäminen meiltä on helppoa! Voitte pyytää tarjouksen verkkosivujemme kautta, sähköpostitse tai ”hae isännöintiä” -palvelun kautta. Luotettavan tarjouksen saatte, kun toimitatte meille voimassa olevan yhtiöjärjestyksen tarjouspyynnön liitteenä. Emännät Isännöinnin kustannuspohjainen hinnoittelu ja avoin erillishinnoittelu takaavat, että saatte tarjouksen nopeasti ja selkeästi.  

Fun fact: Me emme laskuta erikseen katetta kirjeiden lähettämisestä vaan nämä menevät läpilaskutuksella, jo tässä taloyhtiö säästää sievon summan! 

Valinta ja sopimus

Kun valitsette Emännät Isännöinnin palveluntuottajaksi, hallituksen tehtäväksi jää kertoa toiveet isännöintiin hallituskyselyn kautta. Voitte huoletta antaa meidän hoitaa kaikki vaihtoon liittyvät asiat ja keskittyä itse muuhun elämään. Me hoidamme sopimuksen ja kaikki tarvittavat dokumentit puolestanne. Koostamme sopimuksen liitteineen yhdeksi dokumentiksi, joka on aina hallituksen nähtävissä. 

Yhtiön tietojen haltuunotto

Emännät Isännöinti hoitaa sujuvasti yhteistyön vanhan palveluntuottajan kanssa. Teemme tarvittavat muutokset rekistereihin ja viemme yhtiön tiedot järjestelmiimme. Viestimme asiakkaille hyvissä ajoin ennen muutosta yhteistyössä hallituksen kanssa. Tämä prosessi vie keskimäärin vain muutaman päivän, kun kaikki dokumentit ovat kunnossa. 

Isännöintikumppanuus alkaa

Osakeluettelot siirtyvät HTJ-rajapintojen kautta, ja tarkistamme myös asukasluettelon Väestörekisteriotteelta. Avaamme asukassivut ja pidämme viestinnän aktiivisena tässäkin vaiheessa. Etsimme pitkäaikaisia kumppaneita ja haluamme olla aina luottamuksenne arvoisia. Viestimme säännöllisesti ja tuemme hallitustyöskentelyä, pitäen kaikki osapuolet ajan tasalla tapahtumista. 

Emännät Isännöinti tarjoaa teille ammattitaitoisen ja luotettavan isännöintikumppanin, joka johtaa taloyhtiönne kukoistukseen.  

Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa teitä siirtymään sujuvasti uuteen isännöintikumppanuuteen! 

Jaa julkaisu: